"Politička edukacija"

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.

Ce LSV

Predavači su bili Bogoljub Savin, koji je govorio na temu „Počeci socijaldemokratskog pokreta kod nas i izazovi moderne socijaldemokratije", prof. dr Ranko Končar, koji je govorio o razvoju političke misli u Vojvodini, prof. dr Vladimir Ilić, koji je govorio na temu "Politika kao izazov"; mr Mirjana Tomić govorila je o ustavnom položaju Vojvodine, prof. dr Jovan Komšić o istoriji EU kroz prizmu transformacije Evrope nacija u Evropu regija, dok je Tomislav Žigmanov govorio o pojmovima: sloboda, ravnopravnost, mir, tolerancija, antifašizam, pravednost.

Drugi deo seminara održan je takođe na Andrevlju od 10. do 12. septembra 2010. godine. Predavači i predavačice bili su: prof. dr Vladimir Vuletić, koji je predavao na temu "Procesi globalizacije", prof. dr Marijana Pajvančić, koja je govorila na temu „Komentari Ustava Republike Srbije", Jelena Milić je govorila o NATO integracijama i reformama sektora bezbednosti, a Svetislav Basara, Svetislav Jovanov i Tijana Palkovljević govorili su o kulturnoj politici.

Seminaru je prirustvovalo dvadeset sedmoro funkcionera i funkcionerki LSV.Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook