Seminar "Motivacija"

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.

Ce LSV

Druga grupa, koju su činili predsednici i predsednice gradskih odnosno opštinskih odbora LSV, prošla je isti seminar od 28. do 30. maja 2010. godine u Studentskom centru „Subotica", a treća grupa, aktivisti i aktivistkinje LSV, od 4. do 6. juna 2010. godine takođe u Studentskom centru "Subotica".

Na ovom seminaru polaznici i polaznice imali su priliku da se upoznaju s osnovnim principima motivacije i kreiranja atmosfere uspeha, s veštinama podrške drugima, pojmom empatije, veštinama uspešnih ljudi, veštinama za uspešno rukovođenje, kao i s pojmovima interna i eksterna komunikacija, s veštinama PR-a i rada s medijima. Takođe, mogli su naučiti više o javnom zagovaranju i lobiranju, o tome kako se upravlja promenama, kako se kreira poruka i kako kontaktirati s biračima.

Seminar je održala Olgica Milojević, a treninge je prošlo pedeset četvoro polaznika i polaznica.Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook