Seminar "Motivacija"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.

Ce LSV

Druga grupa, koju su činili predsednici i predsednice gradskih odnosno opštinskih odbora LSV, prošla je isti seminar od 28. do 30. maja 2010. godine u Studentskom centru „Subotica", a treća grupa, aktivisti i aktivistkinje LSV, od 4. do 6. juna 2010. godine takođe u Studentskom centru "Subotica".

Na ovom seminaru polaznici i polaznice imali su priliku da se upoznaju s osnovnim principima motivacije i kreiranja atmosfere uspeha, s veštinama podrške drugima, pojmom empatije, veštinama uspešnih ljudi, veštinama za uspešno rukovođenje, kao i s pojmovima interna i eksterna komunikacija, s veštinama PR-a i rada s medijima. Takođe, mogli su naučiti više o javnom zagovaranju i lobiranju, o tome kako se upravlja promenama, kako se kreira poruka i kako kontaktirati s biračima.

Seminar je održala Olgica Milojević, a treninge je prošlo pedeset četvoro polaznika i polaznica.



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook