Istražuju se pretnje Nenadu Čanku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 26. 12. 2012. | Komentara: 0

Istražuju se pretnje Nenadu Čanku

NOVI SAD – Slučaj poslednje pretnje lideru Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku preko društvene mreže "Fejsbuk" u rukama je nadležnih organa za visokotehnološki kriminal, piše "Politika, dodajući da je Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal u skladu sa zakonskim ovlašćenjima uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja nadležnoj službi MUP-a, odnosno Odeljenju za visokotehnološki kriminal Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) MUP-a Srbije.

Aleksandra Jerkov

Predsednica poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Alsksandra Jerkov rekla je za "Politiku" da se sve pretnje Nenadu Čanku uredno prijavljuju policiji, uz sve prateće dokaze. Koliko ona zna, međutim, nijedan od tih slučajeva nije dobio odgovarajući epilog - da se otkrije ko je to radio ili da počinilac odgovara.

(BILSV, 26. 12.2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.
Izjave | Petak, 18. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bez imovine i prihoda Vojvodina blokirana

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš ocenio je da je funkcionisanje pokrajine trenutno blokirano, jer još uvek nije rešeno pitanje finansiranja nadležnosti njene administracije, niti je Vojvodini vraćena imovina. U intervjuu za portal Autonomija.info, Kostreš je kazao da su zbog toga iz LSV-a zatražili sastanak s premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, do kojeg će doći za nekoliko dana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook