Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

NOVI SAD - kako piše današnji Blic, direktor JGSP Novi Sad Branislav Bogaroški jedini je funkcioner koji je na vreme zatražio mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije o obavljanju duplih funkcija i jedini koji je dobio njenu saglasnost.

Branislav Bogaroški

Međutim, Bogaroški je juče ipak podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini AP Vojvodine.

- Zadržao sam ipak samo mesto direktora JGSP jer sam shvatio da ne želim da budem jedini poslanik u Skupštini Vojvodine koji će obavljati dve funkcije - objasnio je Bogaroški.

(BILSV, 22.09.2011.)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Iz medija | Utorak, 05. 12. 2023. | Komentara: 0

Vreme je da se probudimo i pokrenemo Vojvodinu

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da na pokrajinskim izborima očekuje da se čuje glas Vojvodine i Vojvođana. U intervjuu za „Politiku“ prvi na listi „Vojvođani – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš“ navodi da većina partija i koalicija koje učestvuju na pokrajinskim izborima nije našla za shodno čak ni da reč Vojvodina stavi u naziv svoje liste i ističe da to dovoljno govori o njihovom odnosu prema pokrajini.
Iz medija | Četvrtak, 23. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina je evropski motor Srbije

Ubrzani razvoj Vojvodine je zasigurno kraći put Srbije u Evropsku uniju. Vojvodina je za nas pokrajina kojoj je tolerancija drugo ime. Multietnička i multikulturalna Vojvodina primer je sklada kakav mora da postoji. Zato je važno da se ono što se u Vojvodini proizvede i pošalje prema Srbiji, u budžet Srbije, podeli na ravne časti. Samo decentrazovane države mogu brže napredovati, rekao je predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš u intervjuu za Novi magazin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook