Čanak izabran za predsednika LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Čanak izabran za predsednika LSV

NOVI SAD – Nenad Čanak izabran je većinom glasova za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine. Izborna komisija saopštila je da je na Devetom kongresu LSV glasalo 1.009 delegata. Važećih izbornih listića bilo je 985, a 24 su bila nevažeća. Čanak, koji je bio jedini kandidat za predsednika, osvojio je 906 glasova, a protiv je bilo 79.

LSV

Nakon što je Izborna komisija saopštila rezultate, Čanak se delegatima zahvalio na izboru i predložio Bojana Kostreša za zamenika predsednika LSV, Dušana Jakovljeva za predsednika Političkog saveta Lige, a Branislava Bogaroškog, Đorđa Stojšića i Aleksandra Jovanovića za potpredsednike LSV. Kandidature za potpredsednička mesta ispunili su još i Tibor Vaš, Maja Timotijević i Olena Papuga.

(BILSV, 08.12.2012)



Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

KIKINDA - Na sednici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi, jednoglasno je podržan Nenad Čanak kao kandidat za predsednika stranke, a Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Đorđe Stojšić za potpredsednike LSV.
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.
Izbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

I Pančevci za Čanka, Bogaroškog, Stojšića i Jovanovića

PANČEVO – Članovi Gradskog odbora Pančevo jednoglasno su sinoć podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodina, a Branislava Bogaroškog, Đorđa Stojšića i Aleksandra Jovanovića za potpredsednike LSV, izražavajući uverenje da će se sa istim ishodom zaključiti i predstojeći Kongres LSV na kojem će se birati najviši organi stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook