Izbori u Ligi socijaldemokrata Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Subota, 08. 09. 2018. | Komentara: 0

Izbori u Ligi socijaldemokrata Vojvodine

NOVI SAD - Kandidatkinje i kandidati za Glavni odbor i Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine, istakli su danas u Deliblatu  da stranku vide kao partiju koja se svojim aktivizmom bori za bolji položaj Vojvodine u okviru države Srbije, za poštovanje principa socijaldemokratije, afirmaciju  ljudskih i manjinskih prava, poboljšanje statusa poljoprivrednih proizvođača, bolje stanje zdravstvenog sistema.

LSV

Kandidati i kandidatkinje za rukovodeće organe LSV naglasili  da je  cilj da nakon Kongresa, koji će se održati 06. oktobra u Zrenjaninu, Liga bude mnogo aktivnija partija i da se pozicionira kao lider vojvođanskog pokreta i građanskih partija u Republici Srbiji.

Predizborne promocije  za stranačke organe LSV održaće se u i  Zrenjaninu 12.09, u Subotici 19.09 i u Novom Sadu 26.09.

(BILSV, 08.09.2018)

 




Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

KIKINDA - Na sednici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi, jednoglasno je podržan Nenad Čanak kao kandidat za predsednika stranke, a Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Đorđe Stojšić za potpredsednike LSV.
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.
Izbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

I Pančevci za Čanka, Bogaroškog, Stojšića i Jovanovića

PANČEVO – Članovi Gradskog odbora Pančevo jednoglasno su sinoć podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodina, a Branislava Bogaroškog, Đorđa Stojšića i Aleksandra Jovanovića za potpredsednike LSV, izražavajući uverenje da će se sa istim ishodom zaključiti i predstojeći Kongres LSV na kojem će se birati najviši organi stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook