Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

LSVSOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV. Između šest kandidata za potpredsednika stranke, Gradski odbor je odlučio da podrži Đorđa Stojšića (23 glasa), Aleksandra Jovanovića (18 glasova) i Branislava Bogaroškog (13 glasova). Nikola Čuvardić (24 glasa) i Zoran Terzin (21 glas) su kandidati Gradske organizacije LSV Sombor za članove Glavnog odbora stranke. IX izborni i programski Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine će biti održan 8. decembra u Novom Sadu, a somborsku organizaciju će predstavljati 38 delegata.

(BILSV, 21. 11. 2012.)



Izbori LSV | Petak, 07. 09. 2018. | Komentara: 0

Jedinstvene liste kandidata i kandidatkinja za GO i Predsedništvo LSV

Jedinstvene liste kandidata i kandidatkinja za člana Glavnog odbora i Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
Izbori LSV | Utorak, 07. 08. 2018. | Komentara: 0

Kongres

U Kikindi 6. oktobra 2018. godine održaće se izborni Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine. Na 12. kongresu će biti izabrani novi sastavi stranačkih organa.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 1

Podrška brojnih prijatelja iz zemlje, regiona i Evrope

NOVI SAD – Današnjem IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao gosti prisustvovali su lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać, potpredsednik Liberalno-demokratske partije Dušan Mijić, potpredsednica Demokratske stranke Vesna Martinović, kao i visoki funkcioneri Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor i Šandor Egereši i predsednik Vojvođanske akademije nauke i umetnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook