Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

LSVSOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV. Između šest kandidata za potpredsednika stranke, Gradski odbor je odlučio da podrži Đorđa Stojšića (23 glasa), Aleksandra Jovanovića (18 glasova) i Branislava Bogaroškog (13 glasova). Nikola Čuvardić (24 glasa) i Zoran Terzin (21 glas) su kandidati Gradske organizacije LSV Sombor za članove Glavnog odbora stranke. IX izborni i programski Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine će biti održan 8. decembra u Novom Sadu, a somborsku organizaciju će predstavljati 38 delegata.

(BILSV, 21. 11. 2012.)



Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Borba za Vojvodinu je beskompromisna

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine danas ponovo definiše svoju politiku i očekujem da će nakon ovog kongresa ton LSV postati oštriji, da će naša borba za Vojvodinu postati beskompromisna i da ovaj put zaista neće biti nikakvih odstupanja i nikakvih povlačenja – izjavila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
 
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Danas IX Kongres LSV: Prvo, Vojvodina

NOVI SAD - Uz slogan “Prvo, Vojvodina “ i poruku “Novi početak” danas, sa početkom u 11 časova u Novom Sadu se održava IX Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je i izborni.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

PES: Srbiji potrebna jaka LSV da je približi EU

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine, zajedno sa Demokratskom strankom, koja je članica PES-a, predstavljaju značajan glas progresa u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook