Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

 
 
Izbori u LSV
Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je objasnila da je po Statutu stranke predviđeno da kandidat koji želi da učestvuje na izborima za predsednika mora da dobije podršku najmanje trećine lokalnih odbora ili trećine stalnog sastava Glavnog odbora.
– Izborni kongres LSV biće održan 8. decembra – rekla je Jerkova Tanjugu.
Ona je navela da je podršku od lokalnih odbora LSV zatražilo i šest kandidata za potpredsednike, a to su: Đorđe Stojšić iz Sremske Mitrovice, Aleksandar Jovanović i Maja Timotijević iz Novog Sada, Branislav Bogaroški i Tibor Vaš iz Zrenjanina, kao i Olena Papuga iz Kule.
 
(BILSV, 08. 11. 2012.)Izbori LSV | Ponedeljak, 24. 09. 2018. | Komentara: 0

Predstavljanje kandidata i kandidatkinja na izborima u LSV

Kratke biografije i poruke kandidatkinja i kandidata za Glavni odbor i Predsedništvo LSV
Izbori LSV | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

LSV u EFI - višegodišnja borba za pravo na samoopredeljenje

Svaki narod i regija Evrope ima pravo da bira svoju sudbinu i institucionalni okvir u kojem će se najbolje razvijati. Da li je u pitanju poštovanje jezičkih ili kulturnih prava, zahtevanje autonomije ili postizanje nezavisnosti putem referenduma,  moraju se podržati svi predlozi koji omogućavaju ljudima da se izraze na demokratski, transparentan i miran način.
Izbori LSV | Subota, 22. 09. 2018. | Komentara: 0

Vojvodina mora da bude primer ekološke i energetski samoodržive regije

Autonomna Pokrajina Vojvodina raspolaže brojnim prirodnim resursima: plodnim zemljištem, rezervama vode, lekovitim biljem, termalnim izvorima, naftom i gasom. Međutim, sadašnji model prostornog i ekonomskog razvoja doveo je do sve očiglednijeg ugrožavanja ovih resursa, do vidljivih klimatskih promena i velikog gubitka biodiverziteta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook