Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je objasnila da je po Statutu stranke predviđeno da kandidat koji želi da učestvuje na izborima za predsednika mora da dobije podršku najmanje trećine lokalnih odbora ili trećine stalnog sastava Glavnog odbora.
– Izborni kongres LSV biće održan 8. decembra – rekla je Jerkova Tanjugu.
Ona je navela da je podršku od lokalnih odbora LSV zatražilo i šest kandidata za potpredsednike, a to su: Đorđe Stojšić iz Sremske Mitrovice, Aleksandar Jovanović i Maja Timotijević iz Novog Sada, Branislav Bogaroški i Tibor Vaš iz Zrenjanina, kao i Olena Papuga iz Kule.
 
(BILSV, 08. 11. 2012.)



Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Bačka Topola izabrala kandidate za Kongres

BAČKA TOPOLA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola održao je sinoć sednicu na kojoj je glasao o kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbroa Lige o kojima će se odlučivati na predstojećem Kongresu stranke.
Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

KIKINDA - Na sednici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi, jednoglasno je podržan Nenad Čanak kao kandidat za predsednika stranke, a Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Đorđe Stojšić za potpredsednike LSV.
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook