U toku glasanje za izbor potpredsednika LSV

 
 
Izbori u LSV
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

U toku glasanje za izbor potpredsednika LSV

NOVI SAD – Na IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine u toku je glasanje za izbor potpredsednika LSV.

LSV

Šestoro kandidata i kandidatkinja na tri potpredsednička mesta Branislav Bogaroški, Đorđe Stojšić, Aleksandar Jovanović, Tibor Vaš, Maja Timotijević i Olena Papuga predočili su svoje ideje delegatima na Kongresu.

Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov pohvalila je svih šestoro kandidata i kandidatkinja i poručila da Liga sa njima mora raditi na tome da bude još jača i brojnija u republičkom parlamentu, Skupštini AP Vojvodine i lokalnim skupštinama.


(BILSV, 08.12.2012)Izbori LSV | Ponedeljak, 24. 09. 2018. | Komentara: 0

Predstavljanje kandidata i kandidatkinja na izborima u LSV

Kratke biografije i poruke kandidatkinja i kandidata za Glavni odbor i Predsedništvo LSV
Izbori LSV | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

LSV u EFI - višegodišnja borba za pravo na samoopredeljenje

Svaki narod i regija Evrope ima pravo da bira svoju sudbinu i institucionalni okvir u kojem će se najbolje razvijati. Da li je u pitanju poštovanje jezičkih ili kulturnih prava, zahtevanje autonomije ili postizanje nezavisnosti putem referenduma,  moraju se podržati svi predlozi koji omogućavaju ljudima da se izraze na demokratski, transparentan i miran način.
Izbori LSV | Subota, 22. 09. 2018. | Komentara: 0

Vojvodina mora da bude primer ekološke i energetski samoodržive regije

Autonomna Pokrajina Vojvodina raspolaže brojnim prirodnim resursima: plodnim zemljištem, rezervama vode, lekovitim biljem, termalnim izvorima, naftom i gasom. Međutim, sadašnji model prostornog i ekonomskog razvoja doveo je do sve očiglednijeg ugrožavanja ovih resursa, do vidljivih klimatskih promena i velikog gubitka biodiverziteta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook