U toku glasanje za izbor potpredsednika LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

U toku glasanje za izbor potpredsednika LSV

NOVI SAD – Na IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine u toku je glasanje za izbor potpredsednika LSV.

LSV

Šestoro kandidata i kandidatkinja na tri potpredsednička mesta Branislav Bogaroški, Đorđe Stojšić, Aleksandar Jovanović, Tibor Vaš, Maja Timotijević i Olena Papuga predočili su svoje ideje delegatima na Kongresu.

Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov pohvalila je svih šestoro kandidata i kandidatkinja i poručila da Liga sa njima mora raditi na tome da bude još jača i brojnija u republičkom parlamentu, Skupštini AP Vojvodine i lokalnim skupštinama.


(BILSV, 08.12.2012)



Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini su izbili zube, ali ozubatiće

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas novinarima da je slogan Devetog kongresa LSV «Novi početak» jer su dvanaest godina, koje su za nama, napravile krug i vratili smo se na početak da raspravimo pitanja koja nismo raspravili u tih 12 godina.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Interesi Vojvodine na prvom mestu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da će LSV nakon Devetog kongresa doživeti unutrašnje strukturne reforme i da će biti mnogo bliža građanima i građankama Autonomne pokrajine Vojvodine.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Borba za Vojvodinu je beskompromisna

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine danas ponovo definiše svoju politiku i očekujem da će nakon ovog kongresa ton LSV postati oštriji, da će naša borba za Vojvodinu postati beskompromisna i da ovaj put zaista neće biti nikakvih odstupanja i nikakvih povlačenja – izjavila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook