Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.

LSV

Kandidat za predsednika LSV je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.  On je ujedno i jedini kandidat za tu funkciju.
Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta - Branislav Bogaroški je dobio podršku 35 odbora LSV, Aleksandar Jovanović 33, Đorđe Stojšić 30, zatim slede Olena Papuga i Tibor Vaš sa podrškom osam odbora LSV, kao i Maja Timotijević koju je podržalo šest odbora.   
Glavni odbor je usvojio i listu od 75 kandidata za stalni sastav Glavnog odbora LSV, a utvrđene su liste predsednika i članova nadzornog odbora, izborne, statutarne i verifikacione komisije koji će biti zaduženi za sprovođenje procedura i organizaciju IX Kongresa LSV.
Kongres će se održati u Novom Sadu, a o izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1271 delegat.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

SOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV.
Izbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina je gurnuta pod tepih

ZRENJANIN – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć na sednici Gradskog odbora LSV Zrenjanin da Liga posle Kongresa, zakazanog za 8. decembar, mora imati jedan jedinstveni slogan: Novi početak.
Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Bačka Topola izabrala kandidate za Kongres

BAČKA TOPOLA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola održao je sinoć sednicu na kojoj je glasao o kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbroa Lige o kojima će se odlučivati na predstojećem Kongresu stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook