Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je dobio poziv da se sutra javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

LSV

Čanak je za Televiziju Hepi rekao da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje, ali da pretpostavlja da to ima „nekakve veze“ sa njegovim boravkom na Cetinju, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

Čanak je ponovio da je tada bio na Cetinju da bi podržao ljude koji se suprotstavlju negiranju crnogorske države i nacije.

- I to je sve, i ništa više - rekao je lider LSV.

(SzILSV, 28.10.2021)



Izjave | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: LSV započela sa pripremom predizbornih aktivnosti

NOVI SAD - Predstavnici vojvođanskih parlamentarnih stranaka smatraju da nema razloga za raspisivanje prevremenih izbora u Pokrajini, ali ne bi bili iznenađeni ni da se birališta otvore u decembru, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini bi uskoro mogao u proceduru

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš izjavio je za dnašnji Dnevnik da očekuje da će do kraja ove nedelje biti okončane konsultacije o radnom tekstu zakona o javnoj svojini, te da bi potom za svega nekoliko dana mogao biti sačinjen tekst koji će biti prosleđen u proceduru.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na gradskom stadionu

NOVI SAD - Prvi, od četiri buduća reflektora stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu, montiran je danas ispred istočne tribine gradskog stadiona. Kako je najavljeno prilikom obilaska današnje montaže, u narednom periodu postaviće se i ostala tri reflektora čime će stadion "Karađorđe" ispuniti sve uslove za održavanje sportskih takmičenja i utakmica u noćnim terminima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook