Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 23. 04. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da su Srbiji prošli put uvedene sankcije međunarodne zajednice zbog Slobodana Miloševića, a sada će joj biti uvedene sankcije zbog Vladimira Putina.

LSV

- Dakle, Putinova Rusija postavlja marionetske režime na okupiranim teritorijama, planeta je na ivici nuklearnog rata, a Srbiji su prošli put uveli sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Beograda, a ovaj put će zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve. Pa, bravo! - napisao je Čanak na Tviteru.

Vučić je za londonski Fajnenšel tajms rekao da Beograd neće „izabrati stranu“ i neće uvesti sankcije Rusiji, uprkos pozivima Evropske unije da zemlje kandidati za članstvo usklade svoju spoljnu politiku sa Briselom, uključujući sankcije Rusiji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu.

(SzILSV, 23.04.2022)




Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.
Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook