Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Utorak, 23. 10. 2012. | Komentara: 1

Kakvu poruku bi poslalo oslobađanje Kovačevića?

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga rekla je da poslanička grupa LSV neće podržati Predlog zakona o amnestiji, jer ga treba drugačije osmisliti, a ne da se na amnestiji i opraštanju štedi iz budžeta.
Izjave | Utorak, 23. 10. 2012. | Komentara: 2

Hoće li Dinkić da pokloni i Petrovaradinsku tvrđavu?

BEOGRAD – Delegacija Srbije koja je pre nekoliko danas boravila u Abu Dabiju, apsolutno je mimo Zakona o poljoprivrednom zemljištu i suprotno njegovim odredbama ponudila tamošnjem šeiku 25.000 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta u zakup, ukazala je danas predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Aleksandra Jerkov.
Izjave | Ponedeljak, 22. 10. 2012. | Komentara: 0

Zahtev za ukidanje autonomije Vojvodine je suprotan Ustavu

NOVI SAD – Zahtev za ukidanje autonomije Vojvodine je legitiman, kako je to i Teofil Pančić rekao, kao što je legitiman i zahtev za otcepljenje Vojvodine – rekla je za današnji Dnevnik portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook