Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.

Aleksandra Jerkov

– URS ne treba da bude u gradskoj vlasti. Uživaju sve privilegije, a istovremeno se ponašaju kao opozicija i glasaju protiv budžeta. To jeste njihovo legitimno pravo, ali će građani na izborima pokazati šta misle o tome – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 12. 01. 2012.)



Izjave | Petak, 29. 01. 2021. | Komentara: 0

Osuditi nasilnika, podržati žrtve (a ne obrnuto)

Svest javnosti, ali ni, pre svega, medijskih poslenika, nažalost i dalje nije na tom nivou da se sprečava ili ne forsira dalja viktimizacija žrtava ’kopanjem’ po njihovom životu, interesovanjem i objavljivanjem intimnih detalja i podataka koji bi mogli da naruše privatnost žrtava, ali i sudski postupak koji je u toku.
Izjave | Petak, 29. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Selaković da radi svoj posao a ne da se bavi mitomanijom

Komentarišući izjavu ministra inostranih poslova Srbije Nikola Selaković da nije Stefana Nemanje ne bismo se prezivali na ić, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da bi Selaković trebao da se bori za poboljšanje spoljnopolitičke pozicije naše zemlje, umesto što se bavi mitovima i istorijskim pitanjima.
Izjave | Četvrtak, 28. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Ideologije koje su dovele do Holokausta i danas žive

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je, povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta, da ideje koje su dovele do tog zločina i danas, nažalost, žive.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook