Kostreš: Moramo da se borimo jače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 22. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Moramo da se borimo jače

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, članice Ujedinjene demokratske srbije Bojan Kostreš zahvalio je svima koji su glasali za UDS. 

LSV

- LSV postoji 30 godina i borimo se za iste vrednosti i od toga nećemo odustati. Siguran sam da će na nekim narednim izborima građani to prepoznati - rekao je Kostreš na konferenciji za medije u izbornom štabu UDS-a. 

On je istakao da je Srbiji potrebna takva opcija da nastavi da se bori za evropske vrednosti i članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

- Pouka koju smo izvukli je da moramo da se borimo jače - rekao je on.

Kostreš je u izjavi za portal Nova.rs istakao da je LSV izašla sa programom zbog kojeg je i osnovana.

- Pokušali smo da se predstavimo politikom bez sukoba i timskim radom za različite vrednosti – naveo je on i dodao da „glasači nisu odgovorili na način na koji smo mi očekivali“. 

- Moraćemo još mnogo vremena, energije i truda da uložimo. Čeka nas još mnogo posla - istakao je Kostreš. 

(SzILSV, 22.06.2020)



Izjave | Subota, 04. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani Srbije imaju pravo na evropsku budućnost i bolji život

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se nada da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisati evropski predlog za Kosovo jer je to, kako je rekao, podrška normalnom životu. U suprotnom bi, prema njegovim rečima, bio sprečen ekonomski napredak.
Izjave | Petak, 03. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Evropski sporazum za Kosovo je sporazum za mir

Istoričar dr Milivoj Bešlin smatra da događanja na sednici Skupštine Srbije potvrđuju da „živimo neprekidno u jednom rijaliti šou programu neprekidno“.
Izjave | Ponedeljak, 30. 01. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Prihvatiti francusko-nemački predlog, EU nema alternativu

Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže za prihvatanje evropskog predloga o Kosovu, jer smatra da ulazak Srbije u Evropsku uniju nema alternativu, izjavio je predsednik LSV Bojan Kostreš i poručio da "između racija i emocija, moramo da izaberemo racio".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook