Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.

LSV

- Ne može Liga, u vrednosnom smislu, da bude protiv SNS, protiv nacionalizma i svega ili većine onoga što Vučić radi, a da, sa druge strane, sedi u komunalnoj koaliciji i radi mnoge stvari koje nisu loše za građane Novog Sada, ali u ovoj podeli, situaciji kada je manje-više sve crno-belo, Liga mora da odredi stranu – kazao je Kostreš za televiziju Nova S. 

- Liga je izneverila one najvernije i najtvrđe birače LSV, ali moram da kažem da ova grupa ljudi koja se zajedno sa mnom kandidovala sa idejom da preuzmemo stranku, videćemo šta će biti na Kongresu, to radi da bi mirnije spavali - dodao je Kostreš.

(SzILSV, 12.11.2022)



Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina je spona između Srbije i zemalja regiona

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine održana je danas prezentacija nordijskog modela saradnje između država i regiona, u organizaciji Igmanske inicijative u Srbiji, a uz podršku potpredsednice Skupštine AP Vojvodine Maje Sedlarević. Otvarajući ovaj skup, Sedlarevićeva je istakla da Vojvodina, osim što predstavlja "Evropu u malom", kao multikulturalna, multinacionalna i višejezična regija, predstavlja i sponu između Srbije i zemalja iz regiona.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook