Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da, ukoliko se ministri buduće Vlade Srbije budu birali po znanju i sposobnosti, onda tu svakako neće biti mesta za ambicije „maminih i tatinih sinova“. On je u izjavi za list Danas rekao i da član nove republičke vlade ne treba da bude Nenad Popović, ali i da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji.

LSV

- Niko ko je otvoreni ruski, blago rečeno, lobista ne treba da bude član nove Vlade Srbije, a naročito ne Nenad Popović, koji se nije iskazao u dosadašnjem radu. Vlada Srbije mora uvesti sankcije Rusiji i raskrstiti sa politikom sedenja na više stolica. Najveću odgovornost za to ima Aleksandar Vučić i kao predsednik Srbije, ali i kao predsednik SNS. Samim imenom premijera će dati odgovor na mnoga pitanja. Nadam se da nas neće voditi u izolaciju i sukob sa EU – izjavio je Kostreš.

(SzILSV, 17.07.2022)



Izjave | Četvrtak, 06. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija ne treba da se bavi Crnom Gorom, nego da rešava svoje probleme i ubrza evropske integracije

Komentarišući predsedničke izbore u Crnoj Gori, na kojima je Jakon Milatović pobedio doskorašnjeg predsednika crnogorske države Mila Đukanovića, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je istakao da je Milatović pobedio voljom građana. 
Izjave | Subota, 25. 03. 2023. | Komentara: 0

Podrška tužiteljkama je podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za „Danas“ da je podrška tužiteljkama koje se bore za dostojanstvo svoje profesije i nezavisnost pravosuđa podrška normalnoj, demokratskoj i pristojnoj Srbiji.
Izjave | Sreda, 15. 03. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ruski obaveštajci, proterani iz EU, nisu dobrodošli u Srbiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da otkriće Radija Slobodna Evropa da se u Srbiji nalaze ruske diplomate, proterane iz Evropske unije (EU) i povezane sa obaveštajnim službama pokazuje koliko je Srbija daleko od Evrope.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook