Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da, ukoliko se ministri buduće Vlade Srbije budu birali po znanju i sposobnosti, onda tu svakako neće biti mesta za ambicije „maminih i tatinih sinova“. On je u izjavi za list Danas rekao i da član nove republičke vlade ne treba da bude Nenad Popović, ali i da Srbija mora da uvede sankcije Rusiji.

LSV

- Niko ko je otvoreni ruski, blago rečeno, lobista ne treba da bude član nove Vlade Srbije, a naročito ne Nenad Popović, koji se nije iskazao u dosadašnjem radu. Vlada Srbije mora uvesti sankcije Rusiji i raskrstiti sa politikom sedenja na više stolica. Najveću odgovornost za to ima Aleksandar Vučić i kao predsednik Srbije, ali i kao predsednik SNS. Samim imenom premijera će dati odgovor na mnoga pitanja. Nadam se da nas neće voditi u izolaciju i sukob sa EU – izjavio je Kostreš.

(SzILSV, 17.07.2022)



Izjave | Petak, 01. 04. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Istina se mora otkriti

NOVI SAD - Inicijativu REKOM svakako treba podržati jer ona vodi ka pomirenju " izjavila je na tribini "Da se zna, da se ne ponovi" portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov. REKOM je inicijativa za osnivanje Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o ratnim zločinima i drugim teškim kršenjima ljudskih prava od 1991. do 2001. godine na prostoru bivše SFRJ.
Izjave | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Liga će tražiti sastanak sa ministrom Dačićem

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine će u narednih sedam dana zvanično zatražiti susret sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem da bi ga upoznali sa svojim zahtevom za formiranje vojvođanske policijske uprave, kaže za Politiku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Novi Sad da pokaže da je tolerantan grad

NOVI SAD - Novi Sad ima priliku da pokaže kako je još tolerantan grad koji može da ima problem s onim što je na bilbordu, ali neće nasiljem reagovati na to " izjavila je za današnji Nacionalni građanski portparolka LSV Aleksandra Jerkov povodom bilborda, koji su se pojavili u Novom Sadu, a na kojima se dva muškarca odnosno dve žene zaklinju na vernost jedno drugom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook