Kostreš: U martu raskidamo koaliciju sa SNS-om u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 12. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U martu raskidamo koaliciju sa SNS-om u Novom Sadu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da će LSV raskinuti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u Novom Sadu.

LSV

- Situacija je veoma jasna i jednostavna: u martu su izbori za gradske i opštinske odbore u LSV. Od novoizabranog odbora u Novom Sadu očekujem da raskine gradsku koaliciju sa SNS. Ko se bude oglušio o odluku novoformiranog odbora, biće isključen iz LSV - rekao je Kostreš agenciji Beta.

(SzILSV, 12.02.2023)




Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina je spona između Srbije i zemalja regiona

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine održana je danas prezentacija nordijskog modela saradnje između država i regiona, u organizaciji Igmanske inicijative u Srbiji, a uz podršku potpredsednice Skupštine AP Vojvodine Maje Sedlarević. Otvarajući ovaj skup, Sedlarevićeva je istakla da Vojvodina, osim što predstavlja "Evropu u malom", kao multikulturalna, multinacionalna i višejezična regija, predstavlja i sponu između Srbije i zemalja iz regiona.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook