Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

NOVI SAD - Skupština AP Vojvodine trebalo bi sutra da verifikuje odluku o smanjenju pokrajinske vlade sa 17 na 12 resora, tako što će se deset dosadašnjih sekretarijata integrisati u pet novih, a zamenik predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, rekao je danas za Press da očekuje će oba Ligina predstavnika u izvršnoj vlasti ostati na svojim pozicijama i nakon redukcije Vlade, te da će to uvažiti i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.

"Šta će Pajtić odlučiti, to je njegovo pravo. Verujem da će, kada sagleda sve činjenice, uvažiti naše predloge. Ako ih ne uvaži, moraćemo da donesemo odluku šta nam valja činiti. Ali ja sam optimista i verujem da će naša dva člana ostati u novoj vladi " rekao je Kostreš.

(BILSV, 04. 04. 2011.)




Izjave | Nedelja, 10. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović primio borce Prve i Druge vojvođanske udarne brigade

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u gradskom parlamentu delegaciju Sekcija boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade. Jovanović je osmoro boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade, povodom obeležavanja 68-godišnjice formiranja Prve vojvođanske udarne brigade. Ona je formirana na današnji dan - 11. aprila 1943. godine, a nekoliko dana posle nje, 20. aprila, i Druga vojvođanska udarna brigada.
Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook