LSV će dobiti novo rukovodstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV će dobiti novo rukovodstvo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je odlučio da se na predstojećim stranačkim izborima ne kandiduje za predsednika stranke. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao i da će LSV uskoro zauzeti kurs koji je prikladniji sadašnjici.

LSV

- Odlučio sam da se ne kandidujem za predsednika stranke, što znači da jednostavno mislim da je vreme da LSV kroz taj moj simbolični akt dobije novo rukovodstvo i da zauzme jedan kurs koji će biti prikladniji vremenima u kojima živimo – kazao je Čanak.

On je u izjavi za Euronews televiziju rekao da je predsednik stranke postao kad je imao 31 godinu, a da sad ima 63.

- Duže sam predsednik stranke nego što sam bio živ kad sam to postao. Ja sam u četvrtoj državi na čelu LSV – SFRJ, SRJ, SCG, Srbija. Zar stvarno mislite da kroz sve te stvari, kroz šest ratova, posle 32 godine čovek može da istom energijom to radi? Jednostano, sve u svoje vreme – izričit je Nenad Čanak.

(SzILSV, 24.09.2022)




Izjave | Subota, 30. 04. 2011. | Komentara: 0

Neophodan uslov za status kandidata i razvoj Srbije

NOVI SAD - Radna grupa za izradu zakona koji se tiče imovine i prihoda AP Vojvodine trebalo bi da u toku naredne sedmice ima prvi sastanak, na kome će i praktično krenuti s radom. Bojan Kostreš, predsednik radne grupe i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, objašnjava za Danas da je reč o zakonu o javnoj svojini Republike Srbije, u okviru kojeg će biti delovi posvećeni Pokrajini.
Izjave | Petak, 29. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Poboljšanje životnog standarda preduslov za razvoj zemlje

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević čestitala je svim građanima i građankama Vojvodine 1. maj, Međunarodni praznika rada. Sedlarevićeva je istakla da se danas, na žalost, građanke i građani Vojvodine bore sa velikom stopom nezaposlenosti, ali isto tako i sa lošim položajem i niskim stepenom ostvarenosti prava onih koji su zaposleni.
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini Vojvodine do kraja maja

NOVI SAD - Zakon o imovini Vojvodine trebalo bi da bude završen do kraja maja, a njime će pokrajini najverovatnije biti vraćeno sve ono što joj je oduzeto "Šešeljevim zakonom iz 1995. godine", kaže za Pravdu zamenik predsednika Lige socijaldemkrata Vojvodine Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook