LSV će dobiti novo rukovodstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV će dobiti novo rukovodstvo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je odlučio da se na predstojećim stranačkim izborima ne kandiduje za predsednika stranke. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao i da će LSV uskoro zauzeti kurs koji je prikladniji sadašnjici.

LSV

- Odlučio sam da se ne kandidujem za predsednika stranke, što znači da jednostavno mislim da je vreme da LSV kroz taj moj simbolični akt dobije novo rukovodstvo i da zauzme jedan kurs koji će biti prikladniji vremenima u kojima živimo – kazao je Čanak.

On je u izjavi za Euronews televiziju rekao da je predsednik stranke postao kad je imao 31 godinu, a da sad ima 63.

- Duže sam predsednik stranke nego što sam bio živ kad sam to postao. Ja sam u četvrtoj državi na čelu LSV – SFRJ, SRJ, SCG, Srbija. Zar stvarno mislite da kroz sve te stvari, kroz šest ratova, posle 32 godine čovek može da istom energijom to radi? Jednostano, sve u svoje vreme – izričit je Nenad Čanak.

(SzILSV, 24.09.2022)




Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina dobija saveznika u Beogradu

NOVI SAD - Komentarišući nacrt zakona o glavnom gradu, na osnovu kojeg bi republika trebalo da Beogradu ustupi tridesetak nadležnosti, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da će zahtevi za povećanje nadležnosti grada Beograda u značajnoj meri doprineti stabilizaciji autonomije Vojvodine.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

NOVI SAD/ADAŠEVCI - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević i pokrajinska poslanica Marija Radojčić prisustvovale su danas obeležavanju 66. godišnjice proboja Sremskog fronta i položile venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.
Izjave | Ponedeljak, 11. 04. 2011. | Komentara: 0

Liga ima podršku za zakone o imovini i prihodima

BEOGRAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, istakla je za list Danas da LSV za usvajanje Zakona o vraćanju imovine Vojvodini i lokalnim samoupravama i zakona o finansiranu pokrajine i lokalnih samouprava dobila podršku premijera Mirka Cvetkovića, ali i najveće partije vladajuće koalicije - Demokratske stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook