LSV će dobiti novo rukovodstvo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV će dobiti novo rukovodstvo

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je odlučio da se na predstojećim stranačkim izborima ne kandiduje za predsednika stranke. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao i da će LSV uskoro zauzeti kurs koji je prikladniji sadašnjici.

LSV

- Odlučio sam da se ne kandidujem za predsednika stranke, što znači da jednostavno mislim da je vreme da LSV kroz taj moj simbolični akt dobije novo rukovodstvo i da zauzme jedan kurs koji će biti prikladniji vremenima u kojima živimo – kazao je Čanak.

On je u izjavi za Euronews televiziju rekao da je predsednik stranke postao kad je imao 31 godinu, a da sad ima 63.

- Duže sam predsednik stranke nego što sam bio živ kad sam to postao. Ja sam u četvrtoj državi na čelu LSV – SFRJ, SRJ, SCG, Srbija. Zar stvarno mislite da kroz sve te stvari, kroz šest ratova, posle 32 godine čovek može da istom energijom to radi? Jednostano, sve u svoje vreme – izričit je Nenad Čanak.

(SzILSV, 24.09.2022)




Izjave | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Novi Sad da pokaže da je tolerantan grad

NOVI SAD - Novi Sad ima priliku da pokaže kako je još tolerantan grad koji može da ima problem s onim što je na bilbordu, ali neće nasiljem reagovati na to " izjavila je za današnji Nacionalni građanski portparolka LSV Aleksandra Jerkov povodom bilborda, koji su se pojavili u Novom Sadu, a na kojima se dva muškarca odnosno dve žene zaklinju na vernost jedno drugom.
Izjave | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini se mora vratiti imovina

NOVI SAD - Mora se vratiti imovina AP Vojvodine. Ona koja joj je oduzeta posle puča 1988. godine koji je Milošević sa njegovim saradnicima napravio " izjavio je večeras u Nacionalnom dnevniku RTV Pink predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je precizirao da se tu ne misli samo na "zbir imovine kojom danas upravlja pokrajinska administracija".
Izjave | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Isteraćemo do kraja priču o imovini Vojvodine i lokalnih samouprava

NOVI SAD - Suština problema sa vraćanjem imovine Vojvodini i lokalnim samouprava u Srbiji jeste što ne postoji jasna ideja decentralizacije zemlje pa svaka nova vlada pravi svoj predlog zakona, istakao je sinoć zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš gostujući u emisiji Signali na Radio-televiziji Vojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook