Šešeljeve uvrede su dokaz gluposti velikosrpskog nacionalizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 05. 07. 2020. | Komentara: 0

Šešeljeve uvrede su dokaz gluposti velikosrpskog nacionalizma

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ocenio je da su uvrede lidera radikala Vojislava Šešelja na račun funkcionerke Demokratske stranke Aleksandre Jerkov samo još jedan primer gluposti velikosrpskog nacionalizma.

LSV

- Šešeljevo vređanje Aleksandre Jerkov je samo još jedan primer stupidnosti i slaboumnosti velikosrpskog nacionalnog projekta - napisao je Marton na Tviteru.

Šešelj je u naslovu jedne od svojih knjiga Aleksandru Jerkov nazvao „ustaškom ku…om“. Na javno objavljenom katalogu Narodne biblioteke Srbije navodi se da je knjiga izdata u tiražu od hiljadu primeraka. Kako se vidi iz kataloga novih izdanja, Šešelj je izdao i druge knjige uvredljivih naslova, a koji pominju funkcionerku Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, ali i pokojnu predsednicu Komiteta pravnika za ljudska prava (YUCOM) Biljanu Kovačević Vučo.

(SzILSV, 05.07.2020)



Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska imovina otišla u dva koraka

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine koja je formirana u petak, na osnovu nedavnog dogovora premijera Mirka Cvetkovića i predsednika LSV Nenada Čanka, prvi radni sastanak imaće u četvrtak u Beogradu - potvrdio je za Večernje Novosti Bojan Kostreš, koji je imenovan za predsednika te radne grupe.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović razgovarao sa predstavnicima Grada Rijeke

RIJEKA - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, u okviru trodnevne posete Rijeci, sastao se danas sa predstavnicima tog hrvatskog grada i sa njima razgovarao o mogućim vidovima saradnje. Jovanović se sastao sa predsednicom Gradskog vijeća Doroteom Pešić-Bukovac i zamenicima gradonačelnika Rijeke Željkom Jovanovićem i Miroslavom Matešićem.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook