Srbija zaslužuje jaku i organizovanu proevropsku političku opciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 16. 05. 2022. | Komentara: 0

Srbija zaslužuje jaku i organizovanu proevropsku političku opciju

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je premalo istinskih proevropskih stranaka u Srbiji i da je to razlog zbog kog se ova politička opcija ne vidi u javnosti. 

LSV

Kostreš u izjavi za Politiku podseća da su ligaši i posle 32 godine postojanja na pozicijama zbog kojih su i osnovani, a da je jedna od osnovnih vrednosti za koje se zalažu evropska integracija Srbije. 

- Mislim da je važno, bez obzira na to koliko nas ima, da počnemo da sarađujemo na ovoj temi jer Srbija zaslužuje jaku i organizovanu proevropsku političku opciju - navodi Bojan Kostreš.

(SzILSV, 16.05.2022)



Izjave | Petak, 20. 05. 2011. | Komentara: 0

Javni radiodifuzni servis je interes Vojvodine

NOVI SAD - U organizaciji OEBS-a - Misije u Srbiji i Nezavisnog društva novinara Vojvodine, danas je u Novom Sadu održana konferencija posvećena Radio-televiziji Vojvodine pod nazivom "Budućnost javnog radiodifuznog servisa u Vojvodini".
Izjave | Petak, 20. 05. 2011. | Komentara: 0

Jovanović podržao osnivanje REKOM-a

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović danas je dao potpis podrške za osnivanje REKOM-a, Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o svim žrtvama ratnih zločina i drugih teških kršenja ljudskih prava počinjenih na teritoriji bivše SFRJ u periodu od 1991-2001.
Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Laburisti podržali napore LSV na decentralizaciji Srbije

BEOGRAD - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u sastavu lider LSV Nenad Čanak i portparolka i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, sastala se danas u Narodnoj skupštini Republike Srbije sa delegacijom Laburističke partije Velike Britanije u sastavu Dejvid Vejn, ministar za Evropu u vladi u senci Velike Britanije i Nabila Satar,međunarodni sekretar Laburističke partije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook