Jovanović obišao radove na gradskom stadionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na gradskom stadionu

NOVI SAD - Prvi, od četiri buduća reflektora stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu, montiran je danas ispred istočne tribine gradskog stadiona. Kako je najavljeno prilikom obilaska današnje montaže, u narednom periodu postaviće se i ostala tri reflektora čime će stadion "Karađorđe" ispuniti sve uslove za održavanje sportskih takmičenja i utakmica u noćnim terminima.

Obilazeći montažu prvog reflektora, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović izjavio je da je Novi Sad dugo čekao da gradski stadion dobije reflektore, uprkos činjenice da ih je imao još pre 50 godina.

- Prvi reflektori su bili skinuti jer nisu bili u skladu sa propisima, a Novi Sad je čekao više od deset godina da se reflektori vrate na stadion - kazao je Jovanović.
On je dodao da je montaža reflektora velika stvar za Novi Sad, atletičare i fudbalere, i da će od ovoga "svi imati koristi".

- Verujem da će najzadovoljniji biti Novosađani i Novosađanke, koji će sledeće sezone moći da uživaju u sportu, gledajući ga u večernjim terminima - zaključio je Jovanović. Pored predsednika Skupštine grada i gradonačelnika Igora Pavličića, montaži reflektora su prisustvovali član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Aleksandar Kravić i direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković. Postavljanjem reflektora na stadion "Karađorđe" fudbalski klub "Vojvodina" moći će da igra utakmice u evropskim takmičenjima, što je do sada činio na stadionu u Beogradu. Pored fudbalera "Vojvodine", stadion koriste i novosadski atletičari.

(BILSV, 24.05.2011.)




Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook