Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 10. 2021. | Komentara: 0

Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

Novi Sad, 23. oktobar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se imenom i prezimenom navede ko je odobrio konferenciju za medije Dragana Vasiljkovića u Udruženju novinara Srbije. Akcija sa prikupljanjem potpisa za oslobađanje ubice Zorana Đinđića je sama po sebi gnusna i protivi se svakom zdravorazumskom razmišljanju, a ustupanje prostororija Udruženja za promociju takve ideje je vrhunac cinizma i promovisanja naopakih vrednosti.

LSV

Poštovanje civilizacijskih tekovina demokratskog društva i pravo glasa pojedinca ne znači da se ostaje nem pred promovisanjem zločinaca i zločina.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je poznata po tome da se bori za prihvatanje različitosti i toleranciju, ali tolerancija prema naopakim društvenim vrednostima ne spada u taj korpus.

Sigurni smo da se mnogi članovi UNS-a ne bi složili da se u njihovim prostorijama nađe mesto za promociju takve vrste zagovornika netolerancije i veličanje zločina, zato tražimo od članova da javno osude ovaj čin, kako bi se distancirali od odluke rukovodstva Udruženja.

Nevena Subotić
Članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook