Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 23. 10. 2021. | Komentara: 0

Ko je odobrio konferenciju Kapetana Dragana u UNS-u?

Novi Sad, 23. oktobar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se imenom i prezimenom navede ko je odobrio konferenciju za medije Dragana Vasiljkovića u Udruženju novinara Srbije. Akcija sa prikupljanjem potpisa za oslobađanje ubice Zorana Đinđića je sama po sebi gnusna i protivi se svakom zdravorazumskom razmišljanju, a ustupanje prostororija Udruženja za promociju takve ideje je vrhunac cinizma i promovisanja naopakih vrednosti.

LSV

Poštovanje civilizacijskih tekovina demokratskog društva i pravo glasa pojedinca ne znači da se ostaje nem pred promovisanjem zločinaca i zločina.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je poznata po tome da se bori za prihvatanje različitosti i toleranciju, ali tolerancija prema naopakim društvenim vrednostima ne spada u taj korpus.

Sigurni smo da se mnogi članovi UNS-a ne bi složili da se u njihovim prostorijama nađe mesto za promociju takve vrste zagovornika netolerancije i veličanje zločina, zato tražimo od članova da javno osude ovaj čin, kako bi se distancirali od odluke rukovodstva Udruženja.

Nevena Subotić
Članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook