Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

Novi Sad, 11. maj 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje da li je na današnjem sastanaku predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i generalnog direktora Nafte industrije Srbije Kirila Tjurdenjova predsednik vojvođanske vlade štitio interese stanovnika Vojvodine i tražio rešavanje otvorenih pitanja vezanih za funkcionisanje ovog preduzeća u našoj zemlji.

LSV

Pitamo Igora Mirovića da li je direktora Tjurdenjova pitao kada će vratiti sve što duguju građanima Vojvodine. Da li je na sastanku pokrenuo pitanje rudne rente koju NIS plaća u našoj zemlji? Da li je govorio o ekološkim problemima koje NIS pravi u vojvođanskim selima i gradovima?

Nadamo se da Mirović nije potpuno zaboravio da vodi Pokrajinsku vladu i da mu je primarni zadatak zaštita interesa građana Vojvodine.

Do sada za Vojvodinu nije uradio ništa.

Možda je na današnjem sastanku, ipak, progovorio o problemima koji muče građane Vojvodine.

LSV traži od Mirovića da građanima Vojvodine podnese izveštaj sa današnjeg sastanka.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook