Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa Tjurdenovim?

Novi Sad, 11. maj 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje da li je na današnjem sastanaku predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i generalnog direktora Nafte industrije Srbije Kirila Tjurdenjova predsednik vojvođanske vlade štitio interese stanovnika Vojvodine i tražio rešavanje otvorenih pitanja vezanih za funkcionisanje ovog preduzeća u našoj zemlji.

LSV

Pitamo Igora Mirovića da li je direktora Tjurdenjova pitao kada će vratiti sve što duguju građanima Vojvodine. Da li je na sastanku pokrenuo pitanje rudne rente koju NIS plaća u našoj zemlji? Da li je govorio o ekološkim problemima koje NIS pravi u vojvođanskim selima i gradovima?

Nadamo se da Mirović nije potpuno zaboravio da vodi Pokrajinsku vladu i da mu je primarni zadatak zaštita interesa građana Vojvodine.

Do sada za Vojvodinu nije uradio ništa.

Možda je na današnjem sastanku, ipak, progovorio o problemima koji muče građane Vojvodine.

LSV traži od Mirovića da građanima Vojvodine podnese izveštaj sa današnjeg sastanka.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Saopštenja | Petak, 23. 02. 2024. | Komentara: 0

Obustaviti postupak proterivanja Andreja Gnjota i Elene Koposove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti da zaustave proterivanje aktivista Andreja Gnjota iz Belorusije i Elene Koposove iz Ruske Federacije, koji su spas od progona u svojim državama pronašli u Srbiji.
Saopštenja | Četvrtak, 22. 02. 2024. | Komentara: 0

Nedopustiv pritisak na prosvetne radnike

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI poziva Ministarstvo prosvete da obezbede nesmetani rad prosvetnih radnika, kako onih u nastavi, tako onih koji učestvuju u kreiranju nastavnog sadržaja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook