Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.

LSV

- Ne može Liga, u vrednosnom smislu, da bude protiv SNS, protiv nacionalizma i svega ili većine onoga što Vučić radi, a da, sa druge strane, sedi u komunalnoj koaliciji i radi mnoge stvari koje nisu loše za građane Novog Sada, ali u ovoj podeli, situaciji kada je manje-više sve crno-belo, Liga mora da odredi stranu – kazao je Kostreš za televiziju Nova S. 

- Liga je izneverila one najvernije i najtvrđe birače LSV, ali moram da kažem da ova grupa ljudi koja se zajedno sa mnom kandidovala sa idejom da preuzmemo stranku, videćemo šta će biti na Kongresu, to radi da bi mirnije spavali - dodao je Kostreš.

(SzILSV, 12.11.2022)



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.
Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook