Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 22. 09. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš upitao je zašto se neko iz vlasti oglasio tek sada i rekao da su zalihe nafte u Srbiji potrošene, ako se takav ishod nazirao odavno. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je prošle nedelje da „mi više naše nafte nemamo“, da su ostale minimalne količine, jer „sve je potrošeno i eksploatisano“.

LSV

- Zašto niko – kad kažem niko, mislim na Vlade Republike Srbije od Vlade Mirka Cvetkovića, pa zaključno sa sadašnjom Vladom Ane Brnabić - nije reagovao na činjenicu da se to dešava - pita Kostreš.

On u izjavi za Euronews kaže da su ligaši nazivani separatistima i izdajnicima kada su postavljali pitanja i dodaje da je suština inicijative za obeštećenje Vojvodine, koju su pokrajinskoj skupštini predlagali 37 puta, bila nešto drugo. 

- Jedan veliki prirodni resurs koji pripada Republici Srbiji i pre svega građanima Vojvodine je dat u bescenje - poručio je Kostreš.

(SzILSV, 22.09.2021)



Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook