Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 22. 09. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš upitao je zašto se neko iz vlasti oglasio tek sada i rekao da su zalihe nafte u Srbiji potrošene, ako se takav ishod nazirao odavno. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je prošle nedelje da „mi više naše nafte nemamo“, da su ostale minimalne količine, jer „sve je potrošeno i eksploatisano“.

LSV

- Zašto niko – kad kažem niko, mislim na Vlade Republike Srbije od Vlade Mirka Cvetkovića, pa zaključno sa sadašnjom Vladom Ane Brnabić - nije reagovao na činjenicu da se to dešava - pita Kostreš.

On u izjavi za Euronews kaže da su ligaši nazivani separatistima i izdajnicima kada su postavljali pitanja i dodaje da je suština inicijative za obeštećenje Vojvodine, koju su pokrajinskoj skupštini predlagali 37 puta, bila nešto drugo. 

- Jedan veliki prirodni resurs koji pripada Republici Srbiji i pre svega građanima Vojvodine je dat u bescenje - poručio je Kostreš.

(SzILSV, 22.09.2021)



Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook