Kostreš: Zaustavite maltretiranje građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 21. 05. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Zaustavite maltretiranje građana

Novi Sad, 21. maj 2022 - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva sve nadležne državne organe da što hitnije reaguju povodom sve učestalijeg uznemiravanja javnosti lažnim dojavama o podmetnutim bombama.

LSV

Roditeljima nije nimalo prijatno kada imaju saznanja da su im deca, možda, ugrožena, te da su mesta u kojima oni borave, možda, minirana. Ovakve pojave doprinose osećaju straha kod građana. Broj prijava o podmetnutim bombama na javnim mestima i ustanovama svakodnevno raste, a nesposobni i bahati ministri ništa ne rade i čekaju da kriza prođe. Dodatni problem su onlajn nastave, blokiranje rada institucija u kojima je prijavljena bomba…

Ovo je klasičan akt terorizma i maltretiranja građana Srbije i jasno ukazuje na to da je vlada nedorasla izazovu i nesposobna da reši novonastalu situaciju.

Nažalost, jasno je da vlada nije bila u stanju da sa nesposobnim i zadatku nedoraslim ministrom Vulinom za dve godine mandata kreira procedure koje su potrebne za rešavanje ove i sličnih kriza.

LSV zahteva reakciju jer nema vremena za čekanje. Sprečite maltretiranja građana naše zemlje.

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš



Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook