Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Kravić: Ne kupujemo glasove i ne forsiramo birače

NOVI SAD - Koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine ubedljivo je pobedila na izborima za članove Saveta i Nadzornog odbora mesne zajednice "Dunav" koja se nalazi u širem centru Novog Sada, odnosno na Keju.

LSVDS i LSV su u ovoj MZ osvojili svih 11 mesta. S druge strane, na dva biračka mesta na Detelinari, u mesnim zajednicama "Radnički" i "Jugovićevo", isto tako ubedljivu pobedu odneli su naprednjaci.
Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić rekao je za Radio 021 da biračko telo Lige, a ni glasači demokrata, tradicionalno nisu zainteresovani za ovaj tip izbora, da su toga u obe stranke svesne i da zato ne forsiraju građane već podjednako rade svuda na tome da ih informišu.
- Nemamo nameru da na tu temu pravimo ono što se dešava unazad od prošlih izbora gde se u dobroj meri radilo na kupovini glasova i forsiranju ljudi da izađu na glasanje, odnosno svemu onom što smatramo da nije deo demokratskog procesa – kazao je Aleksandar Kravić.
 
(BILSV, 29.04.2013)



Iz medija | Subota, 21. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Očekujem da zakon o imovini bude u Skupštini pre letnje pauze

NOVI SAD - Komisija za izradu nacrta zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava radi punim kapacitetom i razmatraju se svi predlozi, od onih koji dolaze od Stalne konferencije gradova i opština do političkih stranaka. 
Izjave | Petak, 20. 05. 2011. | Komentara: 0

Javni radiodifuzni servis je interes Vojvodine

NOVI SAD - U organizaciji OEBS-a - Misije u Srbiji i Nezavisnog društva novinara Vojvodine, danas je u Novom Sadu održana konferencija posvećena Radio-televiziji Vojvodine pod nazivom "Budućnost javnog radiodifuznog servisa u Vojvodini".
Izjave | Petak, 20. 05. 2011. | Komentara: 0

Jovanović podržao osnivanje REKOM-a

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović danas je dao potpis podrške za osnivanje REKOM-a, Regionalne komisije za utvrđivanje činjenica o svim žrtvama ratnih zločina i drugih teških kršenja ljudskih prava počinjenih na teritoriji bivše SFRJ u periodu od 1991-2001.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook