Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.

On je na konferenciji za novinare naveo da je LSV zadovolna postignutim rezultatima, dodajući da će se svi kandidati koje je LSV podržala truditi da u naredne četiri godine reše infrastrukturne, komunalne i sve one probleme koji nisu programski obuhvaćeni u njihovim mesnim zajednicama.

"Najbolji rezultati postignuti su u Tomaševcu, gde će od sedam članova, Savet mesne zajednice činiti šestoro koje je Liga podržala. Uspeh upotpunjuju i dva člana izabrana za Nadzorni odbor " rekao je Milošev. Aleksandar Rudić, jedan od izabranih članova Saveta u Tomaševcu, napomenuo je da su kandidati iza kojih je stao GrO LSV, dobili ubedljivo najviše glasova.

"Naših šestoro kandidata zauzelo je prvih šest mesta, što je odličan rezultat koji pokazuje da su ovi  kandidati ubedljivo pobedili. Potrudićemo se da ciljeve koje smo sebi postavili sprovedemo do kraja i opravdamo ukazano poverenje " rekao je Rudić na današnjoj konferenciji. Milošev je dodao da je u sedam mesnih zajednica u kojima je LSV podržala 26 kandidata, izabrano njih 15, odnosno 58 odsto.

 (BILSV, 29. 03. 2011.)




Izjave | Petak, 29. 07. 2011. | Komentara: 0

Imovina po automatizmu prelazi na novog vlasnika

BEOGRAD - Sada je već sasvim izvesno da će se Zakon o javnoj svojini na jesen naći pred poslanicima, a da država dotle neće znati šta sve ima u vlasništvu, pišu danas Novosti. Bojan Kostreš, šef radne grupe za izradu radne verzije Nacrta zakona o javnoj svojini, poručuje za taj list da stvari ne moraju da budu tako crne kao što na prvi pogled izgledaju.
Izjave | Sreda, 27. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne plašim se smene

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za pripremu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš je povodom pojedinih izjava iz redova Demokratske stranke da bi ga trebalo smeniti i taj posao poveriti drugom, prokomentarisao za "Mađar so" da to ne smatra zvaničnom inicijativom Demokratske stranke, nego izražavanjem pojedinih mišljenja unutar te stranke.
Iz medija | Utorak, 26. 07. 2011. | Komentara: 0

Nekima iz DS nije stalo do Vojvodine

NOVI SAD - U aprilu ove godine premijer Mirko Cvetković formirao je radnu grupu za izradu zakona o javnoj svojini, i na njeno čelo je postavio mene. Već posle drugog sastanka sa članovima radne grupe shvatio sam da, iako su to vrlo stručni ljudi u oblastima koje predstavljaju, oni nemaju politički kapacitet da donesu odluke i o tome sam odmah obavestio premijera



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook