LSV dokazala štetnost poklanjanja NIS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV dokazala štetnost poklanjanja NIS-a

Novi Sad, 07. novembar 2022 - LSV izražava zadovoljstvo što su Vlada i predsednik Republike Srbije odlučili da naša država najzad preuzme Naftnu industriju Srbije.

LSV

Autonomna Pokrajina Vojvodina, kao motor razvoja Republike Srbije, mora dobiti podršku za zaštitu i odbranu rudnog bogatstva, koje treba da bude namenjeno građanima, a ne stranim kompanijama.

Poslednjih deset godina LSV nastoji da spreči pljačku Srbije i Vojvodine i iskorišćavanje rudnog bogatstva naše zemlje, kao i zloupotrebu tržišta naftnih derivata u Srbiji.

Građani Srbije ne treba da brinu da će našoj zemlji nedostajati energenata ako država preuzme NIS, jer i od dosadašnjeg vlasnika, ruskog Gaspromnjefta, nismo dobijali ništa jeftinije i privilegovanije.

Takođe, skrećemo pažnju državi da NIS-u nisu potrebni priučeni partijski kadrovi, već iskusna uprava, koja će profesionalno i odgovorno voditi kompaniju.

Mlađen Malešević
Član Saveta za budžet i finansije 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook