LSV ima stabilnu poslaničku grupu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 04. 11. 2014. | Komentara: 0

LSV ima stabilnu poslaničku grupu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ima stabilnu poslaničku grupu i ne pronalazi se u optužbama o trgovini poslanika. Potpredsednik LSV Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da manir prekomponovanja vlasti, koji nisu izmilsili naprednjaci ali ga sprovode već nekoliko godina, svakako unosi turbulencije u politički život.

LSV
 
- Malo me začuđuje to optuživanje od strane onih koji su primili toliki broj poslanika drugih stranaka u svoje poslaničke grupe, pravdajući to i ovakvim i onakvim razlozim,a a realno, pretpostavljam da su se mogli služiti metodama za koje optužuju druge – istakao je on.
 
Bogaroški ističe i da je juče u Skupštini AP Vojvodine bila već treća situacija u kojoj koalicioni partneri različito glasaju i s tim u vezi smatra da treba raščisti da li se Savezu vojvođanskih Mađara ne sviđaju odluke koje predlaže Pokrajinska vlada ili samo predlagači.
 
(BILSV, 04.11.2014)




Izjave | Sreda, 18. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Uskoro prvobitna verzija zakona o finasiranju i imovini

NOVI SAD - Na spisku propisa koji su u suprotnosti sa Ustavom nalazi se čak 30 zakona, a rok za njihovo usaglašavanje sa najvišim pravnim aktom istekao je još krajem 2008. godine, pišu Večernje novosti.
Izjave | Subota, 14. 05. 2011. | Komentara: 0

Policijska uprava za Vojvodinu u skladu sa zakonom

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne traži osnivanje paralelnih policijskih snaga, nego drugačiju organizaciju postojeće policije, a komandir te policijske mreže bio bi biran u Vojvodini i direktno podređen ministru policije, što nije u suprotnošću sa zakonom, rekao je danas za RTS zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Saopštenja | Subota, 14. 05. 2011. | Komentara: 0

U Poreču potpisan sporazum o saradnji IDS i LSV

NOVI SAD - Danas je u Istarskoj sabornici u Poreču potpisan sporazum o saradnji Istarskog demokratskog sabora i Lige socijldemokrata Vojvodine kojim će dve regionalne stranke dodatno učvrstiti i unaprediti dugogodišnje prijateljstvo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook