LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

Novi Sad, 30. novembar 2022 - Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci.

LSV

Konferenciju organizuju Evropska slobodna alijansa i Lista za Rijeku. Cilj ovog skupa je podizanje svesti o energetskim potrebama i tome kako različita područja mogu da doprinesu energetskoj održivosti.

Malešević će učesnike konferencije upoznati sa posledicama ruske agresije po energetsku stabilnost u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

Konferenciji će prisustvovati predstavnici brojnih evropskih regiona.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook