LSV ne ide na miting u Beograd

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 01. 04. 2015. | Komentara: 0

LSV ne ide na miting u Beograd

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemorkata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je juče za RTV da LSV neće učestvovati na mitingu u Beogradu koji je najavila DS, jer ne ide na mitinge drugih stranaka. 

LSV

– Miting se održava u Beogradu, a LSV je vojvođanska i autonomaška stranka – istakao je Kostreš. On je dodao da je LSV jedini put učestvovala na beogradskim protestima protiv režima Slobodana Miloševića.
– Nikad pre i nikad posle – dodao je on. Kostreš je napomenuo da ta stranka neće učestvovati i zato što se fokusira na predstojeće lokalne i pokrajinske izbore, koji se, kako je rekao, mogu održati i krajem ove godine. 
– A učešćem na mitingu u Beogradu ne možemo pomoći Vojvođankama i Vojvođanima da kvalitetnije žive – ocenio je zamenik predsednika LSV.

(BILSV, 01. 04. 2015)




Saopštenja | Ponedeljak, 30. 05. 2011. | Komentara: 0

Ponovo jasno gde je koren nasilja u Srbiji

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje sinoćnje nasilje u Beogradu i očekuje da svi huligani budu najstrožije kažnjeni. Sve što se desilo još jednom pokazuje gde je koren nasilja u Srbiji i zašto je Srpska radikalna stranka trebalo da bude zabranjena. Takođe, ponovo se vidi i zašto bi Ustavni sud trebalo da zabrani Obraz i ostale neonacističke i ekstremističke organizacije.
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Sramna izjava Vučića

NOVI SAD - Sramna je izjava zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u kojoj fašističkim naziva ocenu predsednika LSV Nenada Čanka da je Ratku Mladiću bilo jednostavno da se krije u Vojvodini s obzirom da u njoj živi veliki broj izbeglica i da dosta njih nemaju rešenu svu dokumentaciju.
Izjave | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Kostreš razgovarao sa Đelićem o zakonu o imovini

NOVI SAD - Predlog Zakona o javnoj svojini trebalo bi da bude upućen na osvajanje Skupštini Srbije do leta, čim se usaglase preostala politička pitanja, najavili su juče potpredsednik Vlade Srbije zadužen za evropske integracije Božidar Đelić i predsednik Radne grupe za izradu Zakona o imovini i prihodima Vojvodine i lokalnih samouprava Bojan Kostreš, javlja RTV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook