LSV: Država da spreči medijsko šikaniranje doktora Nikolae Marina iz Seleuša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 14. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Država da spreči medijsko šikaniranje doktora Nikolae Marina iz Seleuša

Novi Sad, 14. mart 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita nadležne organe zašto se toleriše medijski linč koji ugrožava pojedine građane Srbije. 

LSV

Prošlonedeljne objave portala „eVršac“ u kojima se prizemno etiketira ugledni vojvođanski lekar dr Nikolae Marina, samo zbog toga što na svom privatnom fejsbuk profilu slobodno iznosi svoje stavove po brojnim bitnim pitanjima, jasno ukazuju na orkestrirane napade koji za cilj imaju diskreditaciju jednog građanina Republike Srbije.

Napadati nekoga samo zato što mu je već dugi niz godina nadimak Kurti je čin koji jasno podseća na fašizam. Navođenjem etničke pripadnosti i objavljivanjem netačnih informacija koje su izvučena iz konteksta, ovaj portal crta metu na čelo uglednom lekaru iz opštine Alibunar.

Na sve ovo tužilaštvo ćuti, a Nacionalni savet rumunske manjine, kao predstavničko telo nacionalne zajednice kojoj pripada Nikolae Marina, umesto da mu pruži podršku, postaje samo običan megafon režima.

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve institucije da učine sve da se ovakvi napadi i šikaniranja spreče, a mediji, koji pozivaju na linč građana koji slobodno iznose svoje stavove, da budu najstrožije sankcionisani u skladu sa propisima.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook