LSV: Podrška smenjenim tužiteljkama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 27. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Podrška smenjenim tužiteljkama

Novi Sad, 27. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine izražava snažnu podršku svim pojedincima i organizacijama koji se bore i zalažu za vladavinu prava u Vojvodini i Srbiji, a naročito pojedince, organizacije i institucije koji su ugroženi samo zato što rade svoj posao zakonito, časno i pošteno, kao što vidimo na primerima smenjenih tužiteljki Bojane Savović i Jasmine Paunović.

LSV

Svi mi, celo naše društvo, moramo biti njihov glas i moramo stati u zaštitu svih koji se bore protiv decenijskog bezakonja i urušavanja institucija, koje proždire ovo društvo kao kancer.

Pozivamo sve naše članove i simpatizere da se u četvrtak, 2. marta u 15 časova, na protestu podrške ispred Vlade Srbije, pridruže građanima, sudijama, advokatima, tužiocima i svima koji žele bolju državu za sve nas, a ne samo „za njihovu decu“.

Maja Mrnuštik
članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook