LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Vršac, 21. jun 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.

LSV

Koliko Srpska napredna stranka „uspešno“ vlada situacijom, pokazuje sama činjenica da su meštani Šušare bili bez vode juče, bez najave i objašnjenja. Na 35 stepeni! Nedopustivo i sramotno.

Građani su bili primorani da vodu uzimaju iz cisterne koja je postavljena u centru sela.

Vlasti su obavestili meštane da je je došlo do kvara na sistemu pumpe, ali meštani sumnjaju da je razlog velika količina vode koje za svoje aktivnosti koristi jedna beogradska firma koja posluje u selu. Firma koristi istu vodu kao i ostatak sela, samo ima pumpu dosta jače snage koja crpi vode koliko svi meštani zajedno.

Vlasti ne pokazuju sposobnost da reše problem.

LSV ih poziva da se uozbilje i počnu da rade posao za koji su plaćeni.

Marija Miljkov
Odbornica LSV u Skupštini grada Vršca




Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Ulice Beograda predate huliganima, banditima, teroristima i klerofašistima

BEOGRAD - Predsednik LSV Nenad Čanak ocenio je danas da su otkazivanjem Parade ponosa ulice Beograda praktično predate u ruke huligana, bandita, terorista, klerofašista i ostalih grupacija, čiji ideolozi nose pancire protiv svake odgovornosti - mantije.
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Fizička različitost ne sme da nas ograničava

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade Vojvodine Dušan Jakovljev i zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, dr Zoltan Jegeš prisustvovali su uručenju nagrade Centra "Živeti zajedno" iz Novog Sada, koja je ustanovljena ove godine za osnovne škole u Vojvodini.
Saopštenja | Subota, 01. 10. 2011. | Komentara: 0

LSV će se suprotstaviti fašizmu i teroru

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugi niz godina upozorava da je lustracija neophodna ako želimo da se nešto promeni.

Pošto je nije bilo i nije rasvetljen sav mrak devedesetih, došlo je do toga da se otrovi nacizma i klerofašizma prenesu i na nove generacije.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook