LSV: Zašto Vesić ne dođe vozom i u Kovačicu, Zrenjanin, Kikindu, Sentu ili Sombor?

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 11. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Zašto Vesić ne dođe vozom i u Kovačicu, Zrenjanin, Kikindu, Sentu ili Sombor?

Novi Sad, 11. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da na sastanke koje bude organizovao u Vojvodini dođe vozom i tako proveri stanje železničke infrastrukture.

LSV

Jučerašnji dolazak brzim vozom „Soko“ na sastanak u Novi Sad je dobra stvar, ali nikako ne sme da ostane izolovani slučaj.

Vesić bi lično morao da se uveri u stanje na prugama i železničkim stanicama u Kovačici, Orlovatu, Zrenjaninu, Kikindi, Senti, Somboru ili Bogojevu.

Naravno, do svih ovih mesta bi mogao da dođe samo teretnim vozom, jer putnički saobraćaj sa Beogradom ne postoji.

Voz „Soko“ je, nažalost, samo usamljeni primer u železničkoj infrastrukturi Srbije.

Stanje železničke mreže je u veoma lošem stanju, što se moglo videti i prethodnih nedelja, kada je nekoliko kompozicija sa opasnim otpadom iskliznulo iz šina, čime su izazvani i ekološki akcidenti.

Očekujemo Vesićeve fotografije na instagramu i drugim društvenim mrežama, a potom i ocenu stanja relacija koje je posetio.


Jan Gages
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Petak, 31. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Novim Zakonom o policiji formirati tužilačku policiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine snažno podržava predlog tužioca Predraga Milovanovića, člana Državnog veća tužilaca, da se zahteva uvođenje tužilačke policije u naš pravosudni sistem. 
Saopštenja | Četvrtak, 30. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Kabinet Ane Brnabić slep na loše stanje u sistemu protivgradne zaštite

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da se bliži period godine u kojem postoji velika mogućnost za pojavu oluja praćenih gradom.
Odbori LSV | Sreda, 29. 03. 2023. | Komentara: 0

Pokrajina daje, mi ne uzimamo novac za pošumljavanje. Zašto?

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej Smiljana Stančić pitala je, na zasedanju skupštine, predstavnike vlasti zašto opština Novi Bečej godinama ne koristi ponuđena pokrajinska sredstva za pošumljavanje, koja su na raspolaganju svake godine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook