NAJAVA DOGAĐAJA

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

NOVI SAD, 17. mart - U petak 18. marta, sa početkom u 11 časova, u sali na prvom spratu u prostorijama Glavnog odbora LSV (Trg mladenaca 10), zakazan je sastanak kandidatkinja LSV na izborima za poslanike i poslanice u Narodnoj skupštini Republike Srbije, sa predstavnicama nevladinih organizacija i preduzetnicama iz Vojvodine.

 
Na sastanku će biti reči o temama kojima će se kandatkinje baviti u predizbornoj kampanji, kao i izazovima i problemima sa kojima se žene u civilnom sektoru i preduzetništvu susreću u svom radu, a u vezi sa kojima bi političarke mogle da im pomognu.
 
U ime izborne liste broj 7, BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLJU SRBIJU - Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka, medijima će se pre početka sastanka obratiti članica Predsedništva LSV i kandidatkinja na izborima
mr MAJA SEDLAREVIĆ.
 
Pozivamo vas da izveštavate.
 
Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Najave | Ponedeljak, 26. 09. 2016. | Komentara: 0

Tribina povodom 25 godina od prvih antiratnih protesta u Vojvodini

Pre četvrt veka, od 18 do 23. septembra 1991. godine, Liga socijaldemokrata Vojvodine je održala prve antiratne demonstracije ispred Skupštine AP Vojvodine, sa šetnjom do Komande garnizona, nakon čega su privedeni Nenad Čanak i Vladimir Kranjčević. Tim povodom u sredu, 28. septembra biće održana tribina u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, na prvom spratu, sa početkom u 19.30 sati. 
Najave | Subota, 23. 04. 2016. | Komentara: 0

Raspored glasanja funkcionera LSV

NOVI SAD, 23. april - Funkcioneri Lige socijaldemokrata Vojvodine glasaće u nedelju na izborima po sledećem rasporedu:

Najave | Četvrtak, 21. 04. 2016. | Komentara: 0

Završna konvencija LSV

NOVI BEČEJ, 21. april - Završna konvencija Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održana DANAS, u četvrtak, 21. aprila u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju (Petra Drapšina 11-13), sa početkom u 19:30 h.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook