Najava sastanka Stručnog saveta za komunalna pitanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Petak, 09. 10. 2015. | Komentara: 0

Najava sastanka Stručnog saveta za komunalna pitanja

N A J A V A

Sutra u 10.30 časova
Sastanak Stručnog saveta na temu 
„Osnovne metode efikasnog čišćenja prljavštine
sa ulica Novog Sada“

Novi Sad, 09. oktobar - Budući da nadležni organi imaju preveliki prag tolerancije na prljavštinu, na novosadskim ulicama je počelo da se gomila razno đubre. 
LSV

Novi Sad ne zaslužuje takvu nečistoću, pa će Stručni tim za komunalna pitanja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine na svojoj sutrašnjoj sednici predočiti set efikasnih rešenja koja su odmah primenjiva i omogućavaju trajno čišćenje.

Sednica Stručnog saveta za komunalna pitanja biće održana sutra, u subotu, 10. oktobra u 10.30 časova, a na samom početku će biti analizirana situacija sa gomilanjem đubreta u centru, a zatim i svim drugim krajevima grada, s obzirom na činjenicu da je reč o pojavi koja svuda predstavlja jednaku smetnju za zdrav i normalan život. 

Stručni tim Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine kao nastavak svojih aktivnosti planira da krajnje jednostavno i transparentno predoči neke osnovne metode za rešavanje problema zaprljanih ulica i odlaganja đubreta na za to pogodno mesto, o čemu će javnost svakako biti obaveštena.


Stručni savet za komunalna pitanja
Gradskog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Najave | Sreda, 15. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš u četvrtak u emisiji "Iza vesti"

U četvrtak, 16. novembra nemojte propustiti gostovanje predsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji "Iza vesti".
Najave | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš u petak u emisiji Među nama

U petak, 10. novembra od 17.30 časova obavezno pogledajte gostovanje predsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji MEĐU NAMA.

Najave | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš u petak u Politbirou

U petak, 10. novembra od 17.20 časova nemojte propustiti gostovanje pedsednika Vojvođana LSV Bojana Kostreša u emisiji POLITBIRO.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook